Det skal du opleve i Sydafrika

Sydafrika er et alsidigt land, hvor der er meget forskelligt at se.

Mange forbinder det sikkert med safari eller apartheidstyret, men der er så meget mere til landet end det.

I samarbejde med rejsebureauet Yaneeda har vi fundet frem til nogle af de bedste steder i Sydafrika at se. Bliv klogere på rejser til Sydafrika her.

Status anno 2016

Det er i dag nemmere end nogen sinde at rejse i Sydafrika.

Hvis du leder efter et godt sted at tage hen, når det er koldt herhjemme i Danmark, er det et godt bud. Med en placering på den anden side af Ækvator, har de sommer, når vi har vinter. Samtidig gør placeringen, at du ikke kommer til at rejse så meget væk ift. tidszoner.

Du flyver nærmest sydpå hele vejen fra Danmark. Det gør, at du ikke få så meget jetlag. Det er ellers noget, de første dage på ferien hurtigt kan gå med.

Det er ikke for ingenting, at Sydafrika er kendt for sit dyreliv.

3 - rejseblog

Du finder nemlig alle de kendte afrikanske dyr i landet. Det er både løver, elefanter, giraffer, bøfler, leoparder, flodheste og mange andre. I Sydafrika anbefaler man dog, at du kombinerer safari med andre aktiviteter og seværdigheder. Det kan for eksempel være et besøg til storbyen Cape Town eller et roadtrip langs The Garden Route.

Cape Town, Kap det gode håb og strudse i massevis

Cape Town er en af Sydafrikas tre hovedstæder.

Magten er nemlig blevet fordelt ud over landet. Pretoria og Bloemfontain er derfor også hovedstæder i landet. I Cape Town finder du blandt andet Table Mountain, der er en populær endags tur fra byen.

Med en langsom lift kører du hele vejen til toppen af bjerget, der har fået sit navn, fordi det er mere eller mindre fladt på toppen – præcis som et stort bord.

Fra bjerget er der en god udsigt ud over byen.

elefant

I Cape Town kan du også opleve Robben Island, hvor Nelsen Mandela sad fængslet i mange år. Der er også gode muligheder for at tage på en tur til Afrikas sydligste punkt Kap det gode håb.

I Sydafrika er det også værd at tage et roadtrip på The Garden Route.

Det er en rute langs med kysten, hvor der er en fantastisk udsigt. Mange siger, at de vil køre ruten bare for at få udsigten med. Du kan dog også se en lang række seværdigheder. Det er for eksempel en by, hvor der er en række farme, der har specialiseret sig i at opdrætte strudse.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *