Til chefen: Skab et bedre arbejdsmiljø på kontoret

De fleste af os kører i den samme trummerum – vi står op, vi tager på arbejde, vi kommer hjem, vi laver mad, vi slapper af og vi går i seng. De fleste bruger altså mange timer på arbejdspladsen hver dag – derfor er det vigtigt for de fleste, at arbejdsmiljøet er behageligt at være i. Et behageligt arbejdsmiljø skaber glade medarbejdere – og dét kan enhver chef lide!

Glade medarbejdere skaber typisk bedre resultater, de møder oftere på arbejde, og de taler bedre om arbejdspladsen udadtil.

Hvis du gerne vil skabe et bedre arbejdsmiljø for dine medarbejdere, kan du læse mere om, hvordan du kan gøre netop det, lige her.

kontyor

Brug ergonomisk rigtige kontormøbler

Hvis du er chef for et kontor, hvor dine medarbejdere sidder meget ned, er ergonomiske kontormøbler det første skridt mod et bedre arbejdsmiljø.

Ergonomiske kontormøbler sikrer, at dine medarbejdere kan sidde optimalt i forhold til deres arbejdsopgaver. Dette er både vigtigt for dine medarbejderes trivsel og velvære – hvis de ikke sidder optimalt, kan de nemlig skade nakken og skuldrene. Hvis du vil vide mere om ergonomiske kontormøbler, kan du se på Rumas.dk.

Det er alpha og omega, at kontormøblerne er tilpasset dine medarbejderes arbejdsopgaver – men det kan også betyde noget for arbejdsmiljøet, hvordan møblerne ser ud.

Lav en god frokostordning

Sidder dine medarbejdere ved skrivebordet og spiser deres medbragte madpakke i løbet af dagen? Så bør du overveje at lave en frokostordning. Med en frokostordning tvinger du dine medarbejdere til at holde en pause i løbet af dagen – en pause, hvor de kan slå hjernen fra og spise noget ordentlig mad.

En frokostordning giver medarbejderne bedre mulighed for at tale med hinanden om andet end arbejde – der er ikke noget bedre end at tale over et måltid mad. En frokostordning kan altså ikke blot give dine medarbejdere mere energi – det kan også skabe et bedre sammenhold, som i høj grad er med til at skabe en god arbejdsplads.

Måske tænker du, at en frokostordning er dyr, eller måske er der ikke noget køkken tilknyttet til jeres kontor – men det er der råd for. Flere virksomheder specialiserer sig i frokostordninger til virksomheder, og du kan derfor hver dag få leveret frokost udefra. En frokostordning behøver ikke være dyr – ofte er medarbejderne villige til at betale for frokostordningen, fordi de så slipper for at smøre – og spise – en kedelig madpakke.

Brug din fantasi

Det kan lyde omfattende at skulle skabe et bedre arbejdsmiljø – men det behøver det faktisk ikke at være. Små ting, som en månedlig fredagsbar, kan være med til at skabe et bedre arbejdsmiljø. Det er kun fantasien, der sætter grænser; det gælder blot om at finde på noget, der skaber glæde blandt medarbejderne.

 

 

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *