Biopejse – En ny smart måde at have pejs på

Biopejse vinder ind i alle dele af landet og med god grund.

De kører på bioethanol, der er af vegetabilsk oprindelse. Det er miljøvenligt, bæredygtigt, og det er en pejs, der ikke kræver en skorsten. De varmer mere, end stearinlys gør, men de soder ikke på samme måde.

Billede-til-christiandx

Du kan have dem i samtlige rum hjemme hos dig selv, eller du kan tage dem med udendørs på din terrasse.

Du kan se udvalget af biopejse her og finde den, du gerne vil have. Der er et stort udvalg, og der er så mange forskellige designs og størrelser, at du nemt kan finde en, der passer ind hos dig.

Forskellige modeller

Der findes biopejse til alle formål, og de kan tilpasses til alle danske hjem. Du kan få udendørsbiopejse, men selvfølgelig også modeller til borde, gulve, vægge og indsatsmodeller. De kan bruges året rundt, både når du skal have det ekstra hyggeligt, men også hvis du trænger til lidt ekstra varme i stuen eller udendørs.

pejs

De små bordmodeller ligner moderne lysestager, men flammen gør hele forskellen. De skaber noget helt nyt og noget livligt. De kan bruges inde som ude, og sat i en vindueskarm i stedet for de klassiske fyrfad kan de skabe en stemning ud over det sædvanlige.

Gulvmodellerne ligner lidt en standerlampe, og de er alle så dekorative, at du kan have dem stående uden ild i.

De kan nemt flyttes rundt efter behov, og ligesom bordmodellerne kan de også tages med udenfor. Du har også mulighed for at vælge en vægmodel, der kan skabe noget andet end bare et billede.

Har du allerede en brændeovn, som du ikke er så glad for, fordi den sviner meget, så kan en indbygningsmodel sættes ind. Du får samme varme uden alt det kedelige.

Sikkert og miljørigtigt

Ild skal altid behandles varsomt, og det er en god idé at købe en biopejs, der har den højeste sikkerhed, du kan få. Ved at vælge et godt produkt får du også sikkerheden, så længe du behandler den efter forskrifterne, som er få og meget enkle.

Det samme gælder den bioethanol, du bruger. Du skal altid vælge den bedste kvalitet, for den forurener ikke, som en billig kan gøre.

På denne måde slipper du for sod og får et produkt, der ikke bruger så meget ilt, som brænder rent og ikke har lugtgener. Samtidig tænker du på miljøet generelt, hvorfor der er kun gevinster ved en biopejs.

 

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *