3 destinationer til din næste ferie

At rejse er at leve sagde den gode gamle H.C. Andersen, og vi kunne ikke være mere enige i dette udsagn!

At rejse er virkelig at leve, og det at møde et nyt land, som har en anden kultur end ens egen, er noget helt specielt.

Derfor har vi i samarbejde med C&C Travel fundet frem til tre destinationer, som du ikke må snyde dig selv for at se i løbet af dit liv.

Tag til Filippinerne beach2

Filippinerne byder på nogen af de lækreste sandstrande, du nogensinde vil se. Landet er oplagt for dig, der nyder at både dykke og snorkle, da vandet omkring de små filippinske øer er fyldt med eksotiske fisk og smukke koraller. Landet består af over 7000 forskellige små øer, der hver især byder på ægte filippinsk charme.

Her kan du opleve alt fra smukke rismarker til de kendte ”chokoladebjerge”. Med en tur til Filippinerne vil du kunne nyde godt af den asiatiske madkultur kombineret med vestlige indslag. Tag en tur til Filippinerne hvis du er vild med smuk natur, at bade i havet og venlig lokalbefolkning.

Oplev ”The Land of Opportunity”

Hvem har ikke altid ønsket sig at komme en tur til det store USA? Vi og C&C Travel er i hvert fald selv vilde med landet, som kan byde på en lang række af forskellige oplevelser.

Lige meget om man er til pulserende storbyer, flotte kyststrækninger eller rolig natur, så kan man finde det i USA. Mange vælger at tage en klassisk roadtrip rundt i det store land for at kunne opleve landet fra landevejen og på den måde tage til sig.

beach

Nyd godt af landet med de mange muligheder og udforsk det utal af subkulturer, som landet har at byde på.

Nyd en lækker rom og en god cigar

En ofte lidt overset perle, når det kommer til rejser, er det skønne Cuba. Cuba er fyldt med pulserende liv i Havanas gader, og du kan med garanti få dit livs bedste glas rom her i landet.

Med sine mange farver og afslappede befolkning kan man ikke andet end at komme ned i tempo, når først man rammer øen. Her kan du få lækker mad, dase i en hængekøje på stranden, samt nyde den gode stemning der er i lokalbefolkningen.

Gå ind på C&C Travels YouTube og bliv inspireret af de mange skønne videoer fra forskellige destinationer rundt omkring i verden.

 

 

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *